vegaaninen, kasvispiirakka, Vegaaninen kasvispiirakka ohje salty

Vegaaninen kasvispiirakka

Valmistus

30 - 60 min

Nypi margariini, kaurajauhot, perunajauhot ja suola murumaiseksi seokseksi. Lisää soijamaito ja sekoita tasaiseksi.

Painele taikina voidellun piirakkavuoan (Ø 26 cm) pohjalle ja reunoille. Esipaista pohjaa 200-asteisen uunin alatasolla 10 minuuttia.

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuutioi paprika. Kuullota sipuleita öljyssä pannulla. Lisää paprikakuutiot, aurinkokuivatut tomaatit, oliivit ja mausteet. Levitä täyte piirakkapohjan pinnalle. Levitä täytteen päälle tasainen kerros soijajogurttia.

Jatka piirakan paistamista vielä noin 30 minuuttia. Tarjoa piirakka jäähtyneenä.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 172 kcal / 100 g
Energia 721 kJ / 100 g
Proteiini 3,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 13 g / 100 g
Rasva 11,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,4 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %