raparperikakku, keto, Raparperikakku keto ohje sweet

Raparperikakku keto

  • Mittaa kaikki kuivat aineet kulhoon ja sekoita Sähkövatkaimella jäähtynyt voi sekaan. 

  • Lisää kerma

  • Lisää kananmunat yksitellen vatkaten seokseen.

  • Kuori ja pilko raparperit

  • Laita voideltuun kakkuvuokaan n. puolet taikinasta, lisää päälle pilkotut raparperit, loppu taikina päälle.

  • Paista 175 C n. 30 min.

  • Anna kakun jäähtyä kunnolla

  • Tarjoiluun sopii esim. kardemummalla  maustettu kermavaahto.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 330 kcal / 100 g
Energia 1376 kJ / 100 g
Proteiini 7,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,3 g / 100 g
Rasva 30,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,6 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %