tuure, kilpeläisen, kanakeitto Tuure Kilpeläisen kanakeitto ohje salty

Tuure Kilpeläisen kanakeitto

Kuori ja silppua sipuli. Kuori porkkanat ja perunat, paloittele. Uudet perunat voi paloitella kuorineen. Paloittele myös broilerifileet.

Freesaa eli ruskista kevyesti öljyssä sipuli ja broileripalat. Lisää curry. Lisää pannulle hieman öljyä. Freesaa myös porkkanat ja perunat curryn kanssa öljyssä. Laita kaikki aineet isoon kattilaan.

Lisää vettä freesauspannulle, huuhtele pannu ja kaada maustunut vesi kattilaan. Lisää fondia tai liemikuutiot ja sitruunamehua. Kiehauta ja anna kiehua kunnes juurekset ovat kypsiä. Lisää lopuksi kerma.

Kuumenna keitto ja mausta. Voit lisätä suolaa ja mustapippuria sekä silputtua tuoretta chiliä. Koristele keitto persiljasilpulla.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 95 kcal / 100 g
Energia 398 kJ / 100 g
Proteiini 8,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,5 g / 100 g
Rasva 5,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,7 g / 100 g
Suola 1,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %