ketohampurilaissämpylä, ketoreseptit, com Ketohampurilaissämpylä ketoreseptit.com ohje salty

Ketohampurilaissämpylä ketoreseptit.com

Kuumenna uuni 175 asteeseen. (Preheat the oven to 175 degrees.)

Sekoita muna ja tuorejuusto hyvin. (Mix well eggs and cream cheese.)

Lisää joukkoon kuivat aineet ja sekoita. (Add all the dry ingredients and mix.)

Jaa taikina neljään osaan ja pyöritä kostutetuin käsin palloiksi. (Make the dough into four balls with wet hands.)

Nosta leivinpaperille uunipellille. Voitele halutessasi munalla ja ripottele pinnalle siemeniä. (Place the balls on baking tray lined with baking paper. Give the buns an eggwash and sprinkle some seeds on top if wanted.)

Paista uunin keskiosassa n. 35 min. (Bake for 35 minutes or until cooked.)

Anna jäähtyä ennen käyttöä. Ylimääräiset sämpylät voi pakastaa. (Leave to cool before using. You can freeze the extra ones.)

Ravintosisältö / 100 g

Energia 318 kcal / 100 g
Energia 1342 kJ / 100 g
Proteiini 11,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,9 g / 100 g
Rasva 27,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,4 g / 100 g
Suola 1,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %