kesäkurpitsa, lasange Kesäkurpitsa lasange ohje salty

Kesäkurpitsa lasange

Ruskista jauheliha ja sipulit. Lisää tomaattimurska ja lihaliemikuutio. Mausta suolalla ja pippurilla. Voitele vuoka ja laita sinne kerros jauhelihakastiketta.  Lado kastikkeen päälle kerros kurpitsan viipaleita ja niiden päälle kerros juustoraastetta. Tee niin monta kerrosta kuin mihin ainekset riittävät. Lisää ripaus juustoraastetta päälle. Viimeiseksi kaada purkillinen kermaa päälle. Uunissa tunti 200 astetta.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 86 kcal / 100 g
Energia 360 kJ / 100 g
Proteiini 6,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,3 g / 100 g
Rasva 4,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,2 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %