slaavilainen, kanapata, koskenlaskijalla, , valio, , Slaavilainen kanapata Koskenlaskijalla (Valio) ohje salty

Slaavilainen kanapata Koskenlaskijalla (Valio)

Paloittele broileri. Ruskista ne padassa tai paksupohjaisessa kattilassa Oivariini rasvassa. Lisää vesi ja smetana. Anna kiehua hiljalleen kannen alla n.10 min. Lisää tomaattipyree, puristetut valkosipulin kynnet, suikaloidut paprikat ja hienonnettu purjo. Anna hautua vielä 5 min. Lisää Koskenlaskija sekä mustapippuria myllystä. Tarjoa keitetyn riisin kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 107 kcal / 100 g
Energia 448 kJ / 100 g
Proteiini 6,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 3 g / 100 g
Rasva 7,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,5 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %