maailman, paras, maidoton, , gluteeniton, suklaakakku, , soturi, Maailman paras maidoton, gluteeniton suklaakakku (Soturi) ohje sweet

Maailman paras maidoton, gluteeniton suklaakakku (Soturi)

Pilko banaanit ja laita blenderiin kananmunien kanssa. Surraa tasaiseksi. Lisää taikinaan taatelit (15kpl), joista on poistettu kivet, sekä kaikki muut loput ainekset. Sekoita tasaiseksi vaahdoksi. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun ja kookosöljyllä voideltuun vuokaan (24 cm). Paista n. 20 min. 200 asteessa. Anna jäähtyä ja koristele haluamallasi tavalla.

Suklaa-kookos-ganache

Ravintosisältö / 100 g

Energia 235 kcal / 100 g
Energia 978 kJ / 100 g
Proteiini 6,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 20,1 g / 100 g
Rasva 14,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 15,4 g / 100 g
Suola 0,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %