tomaattipiirakka Tomaattipiirakka ohje salty

Tomaattipiirakka

  1. Nypi viileän voin kanssa jauhot sekaisin. Lisää suola, kananmuna ja vesi.

  2. Painele taikina leivinpaperilla vuorattuun piirasvuoan (24cm) pohjalle ja reunoille. Pistele haarukalla ja esipaista 200-asteisessa uunissa 10 Min. 

  3. Levitä pohjalle sinappi ja ripottele päälle juustoraaste. 

  4. Pilko tomaatit ohuiksi viipaleiksi. Halkaise kirsikkatomaatit. Sekoita öljy, basilika, valkosipuli, pippuri ja suola. 

  5. Asettele tomaatit pohjalle ja levitä päälle mausteöljy. 

  6. Paista 225 asteisessa uunissa noin 30 Min. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 253 kcal / 100 g
Energia 1054 kJ / 100 g
Proteiini 6,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 13,5 g / 100 g
Rasva 18,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,9 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %