kanapata, mustapekkatuorejuustokastikkeella Kanapata mustapekkatuorejuustokastikkeella ohje salty

Kanapata mustapekkatuorejuustokastikkeella

Paista broilerileikkeisiin kuumalla pannulla pintaan väriä. Nosta palat uunivuokaan. Kuutioi juusto. Sekoita kerma ja ananasmurska. Lorauta joukkoon myös ananaksen liemi. Lisää juustokuutiot. Maus ta ruohosipulillla, paprikajauheella ja grillimausteella. Ripaus suolaa tekee kastikkeelle hyvää. Kaada seos broilerien lomaan uunivuokaan. Kypsennä 225 asteisessa uunissa noin 20-25 min ajan. Tarjoa keitetyn riisin kera.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 97 kcal / 100 g
Energia 405 kJ / 100 g
Proteiini 11,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,4 g / 100 g
Rasva 3,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,1 g / 100 g
Suola 1,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %