MAAPÄHKINÄVOIKEKSIT
1 kananmuna 0,5 tl vaniljajauhe 1-2 rkl stevia sweet crystal kidettä 2 dl sokeritonta maapähkinävoita Ripaus suolaa
Sekoita kaikki taikinan aineet kulhossa sekaisin keskenäänkään tasaiseksi taikinaksi. Pyörittele käsissä taikinasta pieniä palloja ja laita leivinpaperin päälle. Litistä sormin tai haarukalla ohuiksi pipareiksi. Ketovaimo kastoi haarukan pienessä määrässä kookosjauhoa ennen kuin paineli haarukalla ”ristiin” kuviot keksien pinnalle. Rouhimme vielä keksien päälle vähän ruususuolaa.
Paista keksejä uunin keskitasolla 175 asteessa noin 10-15 minuuttia. Tarkkaile etteivät keksit pala. Anna keksien jäähtyä rauhassa. Keksit kovettuvat vielä jäähtyessään.
Meillä tästä annoksesta tuli 30 keksiä, kun halusimme tehdä melko pieniä ja ohuita.