tonnikala, härkäpapupihvit Tonnikala-härkäpapupihvit ohje salty

Tonnikala-härkäpapupihvit

Jauha härkäpapurouhe jauhoksi tehosekoittimella. Sekoita aineet keskenään ja mausta suolalla, mustapippurilla ja chilillä. Anna turvota 5 min. Paista pannulla kauniin ruskeiksi pihveiksi. Reseptistä tulee noin 10 pihviä. Tarjoa kasvisten tai salaatin kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 220 kcal / 100 g
Energia 921 kJ / 100 g
Proteiini 16,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 8,4 g / 100 g
Rasva 12,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,2 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %