Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen.
Lisätietoja
.
Selvä
Javascript is required to view this site
Asiakaspalvelu
Rekisteröidy
Kirjaudu sisään
SULAMO
Valikko
Laihdutus
Treenaajat
BMI 30+
Tuloksia
Asiakaspalvelu
Rekisteröidy
Kirjaudu sisään
pasta, carbonara
Pasta carbonara ohje
salty
Tik#1
Pasta carbonara
Ainekset
10
annosta
270 g
Kunnon pekoni
1 kg
Torino, tumma minispagetti
500 g
Ruokakerma 15%, laktoositon
150 g
Polar juusto 15%, alkuperäinen
50 g
Parmigiano Reggiano D.O.P. parmesaanilastu
260 g
Kananmuna, kuorineen punnittu
2 rkl
Oliiviöljy
Paista pekoni. Lisää muut ainekset. Keitä spaghetti. Sekoita.
Ravintosisältö / 100 g
Energia
320 kcal / 100 g
Energia
1333 kJ / 100 g
Proteiini
15,4 g / 100 g
Hiilihydraatti
32,6 g / 100 g
Rasva
13,3 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
2,7 g / 100 g
Suola
0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös
90 %
Liity Sulamoon