makkarakastike, , valio, , Makkarakastike (Valio) ohje salty

Makkarakastike (Valio)

Paloittele makkara pieniksi kuutioksi tai leikkaa halkaistu makkara viipaleiksi. Hienonna sipuli. Kuumenna Oivariini paistinpannulla. Lisää makkarapalat, paista hetki. Lisää sipuli. Jatka paistamista, kunnes sipulit ruskistuvat kevyesti. Kaada ruokakerma. Halutessasi kastikkeesta juoksevampaa, huuhtele purkki tilkkasella vettä ja lisää kastikkeen joukkoon. Murenna päälle liemikuutio. Mausta sinapilla ja maustepippurilla. Kuumenna kastike ja anna kiehua hiljalleen muutama min. Viimeistele kastike persiljalla. Tarjoa kastike keitettyjen perunoiden kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 140 kcal / 100 g
Energia 585 kJ / 100 g
Proteiini 4,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 6,2 g / 100 g
Rasva 10,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2 g / 100 g
Suola 1,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %