parsakeitto, , kevyehkö, Parsakeitto (kevyehkö) ohje salty

Parsakeitto (kevyehkö)

Kuori nupun alapuolisen parsan pinta kevyesti. Pilko parsat pieniksi. Pilko sipuli (käytä halutessasi salottisipulia tai purjoa). Kuori jaa pilko perunat. Kuullota sipulit ja perunat öljyssä. Lisää parsat, vesi ja kasvisliemikuutio. Keitä kypsäksi. Lisää noin 2 ruokalusikallista esimerkiksi ruohosipulilla maustettua tuorejuustoa (keittoon kelpaa myös kahvikerma). Soseuta keitto ja nauti

Ravintosisältö / 100 g

Energia 38 kcal / 100 g
Energia 161 kJ / 100 g
Proteiini 1,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,8 g / 100 g
Rasva 1,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,1 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %