marinoidut, broilerinkoivet, , ketomarinadi, Marinoidut broilerinkoivet (ketomarinadi) ohje salty

Marinoidut broilerinkoivet (ketomarinadi)

Tee marinadi, laitan broilerinkoivet marinoitumaan muutamaksi tunniksi. Sitruunamehun sijaan voi käyttää omenaviinietikkaa (puolet sitruunamehun määrästä).

Paista uunissa 225 astetta, 30-40 minuuttia.

Makeuttajana voi käyttää muutakin ketoon sopivaa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 167 kcal / 100 g
Energia 698 kJ / 100 g
Proteiini 16,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 0,3 g / 100 g
Rasva 11,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,1 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %