banaanikakku, ilman, sokeria, ja, vehnäjauhoja
Banaanikakku ilman sokeria ja vehnäjauhoja ohje
sweet
KivNa
Banaanikakku ilman sokeria ja vehnäjauhoja
- Muussaa banaanit ja sekoita kananmunat ja oliiviöljy joukkoon, kunnes seos on tasainen.
Lisää rusinoita taikinaan ja sekoita vähitellen.
Lisää kaurahiutaleet, kaneli ja ruokasooda.
Voitele kakkuvuoka ja ripottele korppujauhoja pohjalle.
Kaada kakkuvuokaan ja paista 180 asteessa 35minuuttia.
Anna jäähtyä ja nauti!
Ravintosisältö / 100 g
Energia
270 kcal / 100 g
Energia
1129 kJ / 100 g
Proteiini
4,7 g / 100 g
Hiilihydraatti
20,9 g / 100 g
Rasva
17,9 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
11,9 g / 100 g
Suola
1,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %