banaanikakku, ilman, sokeria, ja, vehnäjauhoja Banaanikakku ilman sokeria ja vehnäjauhoja ohje sweet

Banaanikakku ilman sokeria ja vehnäjauhoja

Ainekset 8 annosta

4 Banaani, kuorittu (500 g)
2 dl Rypsiöljy
3,5 dl Kaurahiutale
2 dl Rusina
2 rkl Ruokasooda
  1. Muussaa banaanit ja sekoita kananmunat ja oliiviöljy joukkoon, kunnes seos on tasainen.
  2. Lisää rusinoita taikinaan ja sekoita vähitellen. 

  3. Lisää kaurahiutaleet, kaneli ja ruokasooda. 

  4. Voitele kakkuvuoka ja ripottele korppujauhoja pohjalle. 

  5. Kaada kakkuvuokaan ja paista 180 asteessa 35minuuttia.

  6. Anna jäähtyä ja nauti! 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 270 kcal / 100 g
Energia 1129 kJ / 100 g
Proteiini 4,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 20,9 g / 100 g
Rasva 17,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 11,9 g / 100 g
Suola 1,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %