kukkakaaligratiini Kukkakaaligratiini ohje salty

Kukkakaaligratiini

Paloittele kukkakaali nupuiksi. Keitä 3 min suolalla maustetussa vedessä. Valuta.

Kaada voideltuun uunivuokaan.

Sekoita kukkakaalin joukkoon suola ja pippuri.

Lisää ruokakerma ja juustoraaste. Sekoita.

Kuorruta 225 asteessa n. 20 min

VINKKIVoit tarjota gratiinin myös annosvuoista. Tarkkaile tällöin ruoan kypsymistä ja vähennä tarvittaessa kypsennysaikaa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 112 kcal / 100 g
Energia 473 kJ / 100 g
Proteiini 7,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,8 g / 100 g
Rasva 7,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,9 g / 100 g
Suola 1,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %