kaalipata, , kevyt, Kaalipata (kevyt) ohje salty

Kaalipata (kevyt)

Kuullota sipulisilppu, tulitikuiksi silputtu porkkana ja pilputettukaali voi-öljyseoksessa, Lisää joukkoon noin 2-3 ruokalusikallista siirappia ja pilputettu ylikypsä, kaltattu tomaatti. Jos pata vaatii lisää joukkoon vettä tai vaikka maitoa. Alkukesän kaali ei sitä välttämättä tarvitse. Lisää joukkoon kasvisliemikuutio, soijakastike ja pippuri. Voit halutessasi maustaa pataa myös ruokalusikallisella tomaattiketsuppia ja meiramia. (Tähän reseptiin niitä ei ole laskettu mukaan) Paino on ruoan valmispaino

Ravintosisältö / 100 g

Energia 78 kcal / 100 g
Energia 327 kJ / 100 g
Proteiini 4,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 6,8 g / 100 g
Rasva 2,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 4,7 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %