kasvis, jauhelihamureke, , soturi,
Kasvis-jauhelihamureke (Soturi) ohje
salty
Soturi#2
Kasvis-jauhelihamureke (Soturi)
- Raasta kuorittu porkkana, sipuli ja kesäkurpitsa. Pehmennä ne paistinpannussa kuumassa rasvassa käännellen.
Sekoita kaikki ainekset kulhossa. Muotoile seoksesta pellille leivinpaperille pitkä kapea mureke.
Paista 200 asteessa 35-40 minuuttia.
Ravintosisältö / 100 g
Energia
138 kcal / 100 g
Energia
575 kJ / 100 g
Proteiini
10,8 g / 100 g
Hiilihydraatti
1,3 g / 100 g
Rasva
9,9 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
1,1 g / 100 g
Suola
0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %