kasvis, jauhelihamureke, , soturi, Kasvis-jauhelihamureke (Soturi) ohje salty

Kasvis-jauhelihamureke (Soturi)

  1. Raasta kuorittu porkkana, sipuli ja kesäkurpitsa. Pehmennä ne paistinpannussa kuumassa rasvassa käännellen. 
  2. Sekoita kaikki ainekset kulhossa. Muotoile seoksesta pellille leivinpaperille pitkä kapea mureke. 

  3. Paista 200 asteessa 35-40 minuuttia. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 138 kcal / 100 g
Energia 575 kJ / 100 g
Proteiini 10,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,3 g / 100 g
Rasva 9,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,1 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %