jauhelihaburritot, valio Jauhelihaburritot valio ohje salty

Jauhelihaburritot valio

Kuori ja viipaloi sipuli. Huuhtele pavut juoksevan, kylmän veden alla lävikössä.

Poista tomaateista halutessasi siemenet ja leikkaa pieniksi paloiksi.

Ruskista jauheliha pannulla. Lisää lopussa sipuli ja mausteet. Paista vielä hetki, että sipulit hieman pehmenevät.

Lisää pavut ja Koskenlaskija. Sekoita.

Täytä tortillat lämpimällä jauhelihaseoksella. Ripottele päälle tomaatit. Pyöritä tortillat rulliksi.

Nosta rullat vieri viereen saumapuolet alaspäin voideltuun tai leivinpaperilla pohjustettuun uunivuokaan. Ripottele pinnalle juustoraaste.

Kuorruta uunin yläosassa 225 asteessa n. 10 min.

VINKKIJos valmistat täytteen etukäteen, esilämmitä sitä hieman ennen uuniin laittoa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 192 kcal / 100 g
Energia 800 kJ / 100 g
Proteiini 11,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 14,1 g / 100 g
Rasva 9,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,2 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %