ketoreseptejä, rakkaudella, saaristolaisleipä Ketoreseptejä rakkaudella saaristolaisleipä ohje salty

Ketoreseptejä rakkaudella saaristolaisleipä

Sekoita kuivat aineet kulhossa. Lisää piimä ja munat. Lusikoi taikina leipävuokaan ja anna seistä 5-10 min ennen uuniin laittoa. Paista 175 asteessa noin tunti. Paiston aikana voit sivellä leivän pintaa voi/karppisokeriseoksella.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 188 kcal / 100 g
Energia 786 kJ / 100 g
Proteiini 12,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 9,7 g / 100 g
Rasva 9,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,2 g / 100 g
Suola 1,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %