kana, nuudelikeitto, kotikokki Kana-nuudelikeitto kotikokki ohje salty

Kana-nuudelikeitto kotikokki

  1. Laita vesi kiehumaan kattilaan. Odotellessasi voit kuoria & pilkkoa porkkanat, sekä ruskistaa kanoja hieman, muttei se ole välttämätöntä, sillä ne kypsyvät kiehuvassa vedessäkin.

  2. Lisää kiehuvaan veteen kookosmaito, kuoritut & pilkotut porkkanat, maissi, sekä kana. Anna kiehua hiljalleen, jotta kana ja muut ainekset kypsyvät.

  3.  Lisää joukkoon tuorejuusto ja anna sen sulaa keiton sekaan.

  4. Lisää lopuksi nuudelit, sekä kaikki muut mausteet kattilaan. Hämmennä ja anna keiton kiehua vielä hiljalleen, jotta se maustuu ja nuudelit sekoittuvat keiton sekaan.

WOLA, sinulla on täydellinen ruoka valmiina nautittavaksi!

Ravintosisältö / 100 g

Energia 89 kcal / 100 g
Energia 371 kJ / 100 g
Proteiini 6 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,9 g / 100 g
Rasva 5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,5 g / 100 g
Suola 1,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %