koskenlaskijan, tomaatti, pastakeitto, valio
Koskenlaskijan tomaatti-pastakeitto valio ohje
salty
hellokitty77
Koskenlaskijan tomaatti-pastakeitto valio
Hienonna sipulit ja kuullota niitä hetki Oivariini rasvassa. Lisää ohuiksi viipaleiksi leikatut sellerinvarret sekä tomaattipyree.
Lisää vesi, kanaliemikuutio ja tomaattimurska. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää pasta. Keitä n. 8 min.
Lisää kuutioitu Koskenlaskija ja keitä, kunnes juusto on sulanut. Tarkista suola. Viimeistele keitto hienonnetulla persiljalla.
Ravintosisältö / 100 g
Energia
53 kcal / 100 g
Energia
223 kJ / 100 g
Proteiini
2,4 g / 100 g
Hiilihydraatti
6,7 g / 100 g
Rasva
1,7 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
1,4 g / 100 g
Suola
0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %