koskenlaskijan, tomaatti, pastakeitto, valio Koskenlaskijan tomaatti-pastakeitto valio ohje salty

Koskenlaskijan tomaatti-pastakeitto valio

Hienonna sipulit ja kuullota niitä hetki Oivariini rasvassa. Lisää ohuiksi viipaleiksi leikatut sellerinvarret sekä tomaattipyree.

Lisää vesi, kanaliemikuutio ja tomaattimurska. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää pasta. Keitä n. 8 min.

Lisää kuutioitu Koskenlaskija ja keitä, kunnes juusto on sulanut. Tarkista suola. Viimeistele keitto hienonnetulla persiljalla.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 53 kcal / 100 g
Energia 223 kJ / 100 g
Proteiini 2,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 6,7 g / 100 g
Rasva 1,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,4 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %