empun, munakoisolasagne Empun munakoisolasagne ohje salty

Empun munakoisolasagne

Siivuta munakoiso ja levitä pellille, sivele öljyä pintaan ja mausta suolalla.Paahda munakoisoa 200-asteessa n. 30min. Pilko sipulit ja laita sulaneen voin (1rkl) kanssa pannulle. Anna paistua hetki. Lisää sekaan jauheliha. Tee sillä välin tomaattikastikeseos kun jauheliha kypsyy. Lisää tomaattikastikkeen sekaan suolaa, pippuria ja yrttejä, sekoita ja lisää jauhelihan sekaan. Lisää vesi. Keitä kasaan. Voitele vuoka ja lado vuorotellen pastaa, jauhelihaseosta, munakoisoa ja mascarpone. Päälle parmesanjuustoraastetta. Paista 200 asteessa uunin keskitasolla noin 50 minuuttia. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 134 kcal / 100 g
Energia 558 kJ / 100 g
Proteiini 5,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,1 g / 100 g
Rasva 11,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,6 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %