suklainen, mustapapukakku, , soturi,
Suklainen mustapapukakku (Soturi) ohje
sweet
Soturi#2
Suklainen mustapapukakku (Soturi)
- Keitä ja jäähdytä mustapavut. Laita kulhoon kolmen kananmunan kanssa ja tee tasaiseksi seokseksi sauvasekoittimella.
Sulata voi.
Lisää seokseen 2 kananmunaa ja tee vielä tasainen taikina.
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinan joukkoon voin kanssa. Kumoa voideltuun kakkuvuokaan (24cm) ja paista 200 asteessa 40 minuuttia.
Ravintosisältö / 100 g
Energia
206 kcal / 100 g
Energia
861 kJ / 100 g
Proteiini
6,8 g / 100 g
Hiilihydraatti
17,7 g / 100 g
Rasva
11,2 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
11,8 g / 100 g
Suola
1,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %