suklainen, mustapapukakku, , soturi, Suklainen mustapapukakku (Soturi) ohje sweet

Suklainen mustapapukakku (Soturi)

  1. Keitä ja jäähdytä mustapavut. Laita kulhoon kolmen kananmunan kanssa ja tee tasaiseksi seokseksi sauvasekoittimella. 
  2. Sulata voi. 

  3. Lisää seokseen 2 kananmunaa ja tee vielä tasainen taikina. 

  4. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinan joukkoon voin kanssa. Kumoa voideltuun kakkuvuokaan (24cm) ja paista 200 asteessa 40 minuuttia. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 206 kcal / 100 g
Energia 861 kJ / 100 g
Proteiini 6,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 17,7 g / 100 g
Rasva 11,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 11,8 g / 100 g
Suola 1,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %