sannan, versio, suussasulava, juustokakku Sannan versio suussasulava juustokakku ohje sweet

Sannan versio suussasulava juustokakku

Vaahdota voi ja makeutus, lisää kananmuna. Sekoita kuivat aineet ja lisää vaahtoon. Vuoraa ja voitele irtopohjavuoka. Paista pohjaa uunissa 175 asteessa 15-20 min. Jäähdytä. Täyte: laita liivatteet likoamaan kylmään veteen

  1. vaahdota valkuaiset

  2. Vaahdota kerma

  3. Vaahdota keltuaiset (mausta vaniljauutteella ja sitruunankuorella)

  4. Lisää kiehuvaa veteen (0,5 dl) +sitruunanmehuun liivatteet ja yhdistä keltuaisiin ensin. Lisää valkuais- ja kermavaahdot ja kaada täyte pohjan päälle, jäähdytä. Kun kakku jäähtynyt tee kiille kakun päälle 1,5 dl sitruunan ja/tai limen mehua, tippa vihreää elintarvikeväriä huom. 2 liivatetta tähän.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 248 kcal / 100 g
Energia 1033 kJ / 100 g
Proteiini 5,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,8 g / 100 g
Rasva 23,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,6 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %