pinaatti, cashewpasta Pinaatti-cashewpasta ohje salty

Pinaatti-cashewpasta

  1. Laitan pähkinät likoamaan veteen yön yli tai vähintään muutamaksi tunniksi. Kaada vesi pois. Yhdistä pähkinät, hiivahiutaleet, suola ja sitruunamehu. Lisää vettä sen verran, että saat surautettua pähkinöistä sauvasekoittimella tasaisen ja paksun, mutta notkean seoksen.
  2.  Silppua sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota niitä hetki oliiviöljyssä pannulla ja lisää sitten joukkoon pakastepinaatti. Kääntele pinaattia pannulla, kunnes palat ovat sulaneet ja ylimääräinen neste haihtunut. Mausta kasvisliemijauheella ja pippurilla.

  3.  Sekoita valmis cashewkerma pinaattiseoksen joukkoon. Tarkista suola ja nosta kastike pois liedeltä.

  4.  

Ravintosisältö / 100 g

Energia 230 kcal / 100 g
Energia 962 kJ / 100 g
Proteiini 10 g / 100 g
Hiilihydraatti 12,6 g / 100 g
Rasva 15,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,7 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %