tortillalasagne, valio Tortillalasagne Valio ohje salty

Tortillalasagne Valio

Aloita lasagnen valmistaminen paistamalla jauheliha ja sipulit rasvassa pannulla. Mausta. Lisää tomaattimurska ja ruokakerma. Anna kiehahtaa. Nosta levyltä. Lisää hienonnettu persilja.

Laita reilun kokoiseen pyöreään tai suorakaiteen muotoiseen uunivuokaan kerroksittain ohuelti kastiketta, tortilloja (leikkaa suorakaiteen muotoiseen vuokaan tortillat puoliksi) ja juustoraastetta. Ripota pinnalle loppu juustoraaste.

Kypsennä tortillalasagnea 225 asteessa uunin ala- /keskiosassa 10 - 15 min tai kunnes kuumaa ja pinta on saanut väriä.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 149 kcal / 100 g
Energia 623 kJ / 100 g
Proteiini 8,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 10,5 g / 100 g
Rasva 7,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,1 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %