ketoreseptejä, rakkaudella, savulohi, kesäkurpitsapasta Ketoreseptejä rakkaudella savulohi-kesäkurpitsapasta ohje salty

Ketoreseptejä rakkaudella savulohi-kesäkurpitsapasta

Raasta kesäkurpitsa suikaleiksi raastimella. Kuullota sipuli. Lisää kylmäsavulohi sekä lohi ja paista varovasti kypsäksi. Lisää kerma, smetana ja mausteet. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää kesäkurpitsasuikaleet. Anna kypsyä kunnes ovat kypsiä. Tarjoiluvinkkinä voit  puristaa päälle vaikka vähän sitruunamehua sekä murentaa fetajuustoa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 154 kcal / 100 g
Energia 642 kJ / 100 g
Proteiini 9,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,7 g / 100 g
Rasva 12 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,7 g / 100 g
Suola 1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %