kanakeitto Kanakeitto ohje salty

Kanakeitto

  • Pilko sipuli, kukkalaali ja porkkanat halutun kokoisiksi paloiksi.

  • paista kanat pannulla tilkassa öljyä ja mausta.

  • Kuullota sipuli kattilassa tilkassa öljyä.

  • Lisää porkkanat kattilaan ja sekoita hetki.

  • lisää kanat ja sekoita.

  • lisää vesi, kukkakaali ja kanaliemikuutio ja anna kiehua kunnes porkkanat rupeavat olemaan pehmeitä ja lisää pavut ja anna kiehua vielä 5 minuuttia.

  • lisää lopuksi koskenlaskija

Ravintosisältö / 100 g

Energia 77 kcal / 100 g
Energia 319 kJ / 100 g
Proteiini 7,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,7 g / 100 g
Rasva 4,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,1 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %