, itsetehty, kanakebab
itsetehty Kanakebab ohje
salty
sepirott
itsetehty Kanakebab
sekoita mausteet jauhelihaan, mausta mielesi ja makusi mukaan.
Seoksesta muotoillaan tanko, joka kiedotaan tiiviisti vahvaan folioon.
Laita foliolla päällystetty tanko uunipellille missä leivinpaperi.
Paista uunissa 125 asteessa 1h 30 min
Kun otat kebabin uunista, anna kebabin vetäytyä puoli tuntia ennen kun avaat paketin.
Ravintosisältö / 100 g
Energia
117 kcal / 100 g
Energia
490 kJ / 100 g
Proteiini
18,7 g / 100 g
Hiilihydraatti
1,4 g / 100 g
Rasva
3,9 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
0,2 g / 100 g
Suola
2,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %