, itsetehty, kanakebab itsetehty Kanakebab ohje salty

itsetehty Kanakebab

Ainekset 4 annosta

  • sekoita mausteet jauhelihaan, mausta mielesi ja makusi mukaan.

  •  Seoksesta muotoillaan tanko, joka kiedotaan tiiviisti vahvaan folioon.

  • Laita foliolla päällystetty tanko uunipellille missä leivinpaperi.

  • Paista uunissa 125 asteessa  1h 30 min

  • Kun otat kebabin uunista, anna kebabin vetäytyä puoli tuntia ennen kun avaat paketin.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 117 kcal / 100 g
Energia 490 kJ / 100 g
Proteiini 18,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,4 g / 100 g
Rasva 3,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,2 g / 100 g
Suola 2,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %