ketoreseptejä, rakkaudella, mustikka, juustokakku Ketoreseptejä rakkaudella mustikka juustokakku ohje sweet

Ketoreseptejä rakkaudella mustikka juustokakku

Laita irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi sekä öljyä vuoan reunat. Esim. Mct-öljy on tähän hyvä ettei kakku tartu reunoihin. Sekoita kuivat aineet keskenään. Sulata mustikat 0,5 DL ja survo ne sauvasekoittimella soseeksi. Vatkaa munat ja stevia vaahdoksi toisessa kulhossa. Sekoita kuivat aineet muna-stevia seokseen. Lisää lopuksi mustikat ja sekoita. Kaada irtopohjavuokaan ja paista 175 astetta noin 10-15 minuuttia. Tee mousse: sulata mustikat 1dl. Survo ne ja kaada siivilän läpi niin että saat mustikoista vain mehun. Liota liivatelehdet kylmässä vedessä. Vispaa kerma vaahdoksi ja sekoita sitten siihen tuorejuusto ja stevia. Lisää kuumennettuun mustikkamehuun liivatelehdet ja sekoita ne nopeasti sähkövatkaimella vaahdon joukkoon. Kaada vaahto irtopohjavuokaan jäähtyneen pohjan päälle. Anna hyytyä jääkaapissa muutama tunti. Leikkaa paloiksi ja koristele pensasmustikoilla.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 196 kcal / 100 g
Energia 812 kJ / 100 g
Proteiini 5,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 4 g / 100 g
Rasva 17,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,1 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %