ketopaakarin, bagelit Ketopaakarin Bagelit ohje salty

Ketopaakarin Bagelit

Laita uuni lämpiään 180 asteeseen. Riko munat kulhoon

Lisää oliiviöljy, kookoskerma ja suola sekaan. Sekoita. 

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää edellisen sekaan. Anna turvota n. 5 min.  

Pyörittele kostein käsin pyöreiksi palloiksi ja muotoile sormin keskelle reikä.  

Aseta ne leivinpaperilla vuoratulle pellille. 

Erottele keltuianen valkuaisesta ja voitele sillä begelit. Ripottele pinnalle haluamiasi siemeniä.

Paista 15-20 minuuttia

Täytä valmiit bagelit mieleisillä täytteillä.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 325 kcal / 100 g
Energia 1361 kJ / 100 g
Proteiini 6,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,9 g / 100 g
Rasva 30,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,7 g / 100 g
Suola 1,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %