myskikurpitsakeitto, jauhelihalla Myskikurpitsakeitto jauhelihalla ohje salty

Myskikurpitsakeitto jauhelihalla

Leikkaa kurpitsa pituussuunnassa puoliksi. Poista siemenet lusikalla kaivertaen ja pane palat uunipellille leivinpaperin päälle kuoripuoli alaspäin.Kypsennä paloja 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia tai, kunnes sisus on pehmeää.Kaavi pehmennyt kurpitsansisus lusikalla kattilaan. Lisää vesi, murennetut kasvisliemikuutiot ja currytahna. Keitä 5 minuuttia.Soseuta keitto sauvasekoittimella, lisää kookosmaito ja limetinmehu. Kiehauta ja nosta tarjolle.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 64 kcal / 100 g
Energia 265 kJ / 100 g
Proteiini 3,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 6,4 g / 100 g
Rasva 3,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,4 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %