, tonnikalapizza, kananmunapohjalla, , soturi, Tonnikalapizza kananmunapohjalla (Soturi) ohje salty

Tonnikalapizza kananmunapohjalla (Soturi)

Pizzapohja:

  1.  Erottele huolellisesti valkuaiset ja keltuaiset toisistaan. Vatkaa valkuaiset huolellisesti jämäkäksi vaahdoksi ja lisää ripaus suolaa. Vaahdon tulee olla niin kiinteää, että voit vaikka kipata kulhon ylösalaisin ilman että munat ovat lattialla. 

  2. Tämän jälkeen sekoita keltuaiset tasaiseksi ja lisää varovasti valkuaisvaahdon joukkoon.

  3. Kaada seos leivinpaperilla vuoratulle uunipellille, levitä tasaiseksi ja paista 200 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

    Täytteet:

  4. Levitä tomaattisose pizzapohjan päälle, (menee taikinan kanssa vähän sekaisin, eikä jää päälle).

  5. Kuori ja pilko valkosipuli ja levitä pellille valkosipuli ja tonnikala. Leikkaa tomaatit ja lisää pohjalle. Puolita oliivit ja lisää pohjalle. 

  6. Lisää mausteet ja juustoraaste. 

  7. Paista 200 asteessa noin 15 minuuttia. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 125 kcal / 100 g
Energia 525 kJ / 100 g
Proteiini 11,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,9 g / 100 g
Rasva 7,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,7 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %