mango, rahkapiiras, , ketopaakari Mango-rahkapiiras @ketopaakari ohje sweet

Mango-rahkapiiras @ketopaakari

  1. Voitele piirakkavuoka
  2. Mittaa smetana, munat, suola, erytritoli ja kardemumma kulhoon ja sekoita. 
  3. Mittaa ja sekoita loput kuivat aineet keskenään ja lisää muna-smetanaseokseen. 
  4. Anna taikinan turvota hetki ja kumoa se voideltuun piirasvuokaan.
  5. Painele kelmun avulla taikina vuoan pohjalle ja reunoille. 

  6. Laita uuni tässä vaiheessa lämpiään 165°c (kiertoilma) tai tavallinen uuni 175°c.

Piiras paistetaan kohtuu matalassa lämmössä, jottei täyte ruskistuisi.

  1. Pese sitruuna ja raasta puolet sitruunan kuorista. Halkaise ja purista toinen puoli mehuksi.
  2. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja kaada pohjan päälle ja tasoita. 
  3. Kaada mangososeesta ohuena nauhana raitoja rahkatäytteen päälle ja tee marmorikuviointi vetämällä esim coktailtikulla vuoroin ylhäältä ja vuoroin alhaalta poikkiraidoin. 
  4. Paista piirasta 25-30 minuuttia. Tarjoile kylmänä.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 149 kcal / 100 g
Energia 623 kJ / 100 g
Proteiini 6,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,3 g / 100 g
Rasva 11,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,1 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %