raaka, makkarakasvikset Raaka-makkarakasvikset ohje salty

Raaka-makkarakasvikset

Paista lyijykynän paksuisiksi leikatut kasvikset kauniin ruskeiksi. Lisää murskattu  raaka-makkara joukkoon ja paista hetki. Lisää pinaatti, sitruunan kuori ja tilli  ja paista hetki. Kaada massa uunivuokaan, ripottele mantelilastut pintaan ja paista +200 10-15 min. Suolaa tarvittaessa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 116 kcal / 100 g
Energia 485 kJ / 100 g
Proteiini 4,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 4 g / 100 g
Rasva 9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,4 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %