mifu, kiinankaalinuudeliwokki, , valio, , Mifu-kiinankaalinuudeliwokki (Valio) ohje salty

Mifu-kiinankaalinuudeliwokki (Valio)

Kiehauta pienessä kattilassa n. 3 dl vettä ja nuudelipakkauksen kuivamausteet. Lisää nuudelit. Sammuta levy ja peitä kannella. Suikaloi kiinankaali ja sipuli. Vuole porkkana kuorimaveitsellä pitkiksi lastuiksi. Kuumenna 1 rkl Oivariini rasvaa paistinpannulla, wokissa tai paistokasarissa. Ruskista siinä Mifu. Siirrä lautaselle. Lisää pannulle rasvaa, garam masala ja kasvikset. Kypsennä kasviksia välillä käännellen 5 min. Kun kasviksista irronnut neste on haihtunut, lisää joukkoon valutetut nuudelit, nuudelipakkauksen sisältämä öljy, soija, limetin mehu ja Mifu. Sekoita ja kuumenna hetki. Viimeistele yrttisilpulla. Tarjoa ruoka wokista tai annostele kulhoihin.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 70 kcal / 100 g
Energia 292 kJ / 100 g
Proteiini 6,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,4 g / 100 g
Rasva 3,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,3 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %