peltilihapiirakka, , ketoreseptit, Peltilihapiirakka (ketoreseptit) ohje salty

Peltilihapiirakka (ketoreseptit)

  1. Valmista rahkavoitaikina. Lisää kuiva-aineet keskenään, ja lisää ne huoneenlämpöiseen voihin. Lisää maitorahka ja sekoita. Laita jääkaappiin pariksi tunniksi.
  2. Paista jauheliha, sipulit ja kukkakaali. Lisää mausteet.

  3. Jaa taikina kahteen osaan. Kaulitse 2 levyä. Käytä jauheena pofiberiä. Täytä piirakka. Voitele kananmunalla. 

  4. Paista 200 asteessa n. 40 min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 301 kcal / 100 g
Energia 1259 kJ / 100 g
Proteiini 14,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,9 g / 100 g
Rasva 25,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,6 g / 100 g
Suola 1,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %