porkkanakakku, , karkkipäivä, Porkkanakakku (karkkipäivä) ohje sweet

Porkkanakakku (karkkipäivä)

  1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. 
  2. Sulata voi.  Sekoita kuiva-aineet keskenään.

  3. Lisää muna-sokerivaahtoon voi, kerma, kuiva-aineet ja porkkanaraaste. 

  4. Levitä taikina voideltuun ja mantelijauhoitettuun piirakkavuokaan. Paista 175 asteessa n. puoli tuntia. 

  5. Sekoita kuorrute: tuorejuusto, sitruunamehu, tilkka kermaa (maun mukaan lisää karppisokeria).

  6. Levitä kuorrute jäähtyneen kakun päälle. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 239 kcal / 100 g
Energia 996 kJ / 100 g
Proteiini 5,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,4 g / 100 g
Rasva 22,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,5 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %