porkkanakakku, , karkkipäivä,
Porkkanakakku (karkkipäivä) ohje
sweet
Sankaritar#1
Porkkanakakku (karkkipäivä)
- Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
Sulata voi.
Sekoita kuiva-aineet keskenään.
Lisää muna-sokerivaahtoon voi, kerma, kuiva-aineet ja porkkanaraaste.
Levitä taikina voideltuun ja mantelijauhoitettuun piirakkavuokaan. Paista 175 asteessa n. puoli tuntia.
Sekoita kuorrute: tuorejuusto, sitruunamehu, tilkka kermaa (maun mukaan lisää karppisokeria).
Levitä kuorrute jäähtyneen kakun päälle.
Ravintosisältö / 100 g
Energia
239 kcal / 100 g
Energia
996 kJ / 100 g
Proteiini
5,1 g / 100 g
Hiilihydraatti
3,4 g / 100 g
Rasva
22,8 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
2,5 g / 100 g
Suola
0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %