boltsi, masala Boltsi Masala ohje salty

Boltsi Masala

Tee ensin marinadi ja lisää siihen boltsit. Jätä marinoitumaan siksi sikaa kun teet kastikkeen. Tässä vaiheessa voi laittaa basmatiriisin keittymään. Tee sipulista ja inkivääristä niin pieniä kuutioita kuin jaksat. Murskaa valkosipulinkynsi puukon lappeella, ja sen jälkeen leikkaa siivuiksi. Kuullota nämä yhdessä noin 5 min. Nyt voit lisätä loput ainekset: garam-masala mausteseos, chili oman maun mukaan, suola, kurkumajauhe, tomaattimurska ja kookoskerma. Lisää lopuksi herneet, niin että ne eivät pääse ylikeittymään, vaan vain sulamaan ja lämpenemään. 

Kun herneet ovat lämmenneet, lisää marinadi boltseineen. Annoksen päälle tuoretta korianteria! 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 125 kcal / 100 g
Energia 521 kJ / 100 g
Proteiini 3,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 9,3 g / 100 g
Rasva 7,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,3 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %