japin, sitruunainen, kääretorttu Japin sitruunainen kääretorttu ohje sweet

Japin sitruunainen kääretorttu

Sekoita kuivat aineet keskenään. Riko munat toiseen kulhoon ja vispaa ne sokerin kanssa kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää kuivat aineet muna-sokerivaahtoon ja sekoita nopeasti sekaisin. Kaada massa leivinpaperilla vuoratulle korkeareunaiselle uunipellille. Paista n.10min 175astetta, kunnes pinnassa kevyt väri. Ota uunista ja kumoa toisen leivinpaperin päälle johon ripoteltu kidemäistä steviaa. Irroita leivinpaperi pohjasta ja anna jäähtyä. Tee täyte: vispaa kerma vaahdoksi, sekoita joukkoon mascarpone, puristettu sitruunan mehu, stevia ja raastettu sitruunan kuori. Levitä täyte tasaisesti torttupohjalle. Rullaa torttu rullalle leivinpaperia apuna käyttäen. Laita vetäytymään jääkaappiin muutamaksi tunniksi ennen paloiksi leikkaamista.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 252 kcal / 100 g
Energia 1041 kJ / 100 g
Proteiini 7,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,1 g / 100 g
Rasva 23,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %