Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi. Laita kattilan pohjalle 1 – 2 dl vettä ja pehmennä kaaleja keskilämmöllä sekoitellen 15 min. Mausta suolalla (n.1 tl).
Kaada kaalit voideltuun uunivuokaan (20 x 30 cm).
Ruskista jauheliha, hienonnettu sipuli ja valkosipuli. Mausta suolalla (n. 1 tl) ja pippurilla. Lisää lopuksi joukkoon hienonnettu persilja ja meirami.
Sekoita jauheliha kaalien joukkoon.
Kiehauta kerma, luuliemi tai vesi ja murennettu liemikuutio pannulla. Kaada vuokaan.
Paista uunin keskiosassa 125 asteessa 3 – 4 h. Jos haluat valmista hiukan nopeammin nosta lämpötilaa 150 asteeseen ja paista 2 h. Pidempi kypsennys tekee laatikosta kuitenkin herkullisemman.