KETO-PARISKUNNAN LÄMMINSAVULOHIVIETTELYS
300 g lämminsavulohta 1 punasipuli 200g tuorejuustoa 300g ranskankermaa 1 ruukku tilliä 1 sitruunan kuori raastettuna 1 sitruunan mehu Mustapippuria rouhittuna
Leikkaa lämminsavulohi paloiksi. Silppua punasipuli pieneksi. Pese sitruuna hyvin ja raasta sen kuori ja purista sitruunan mehu. Laita kulhoon tuorejuusto sekä ranskankerma ja sekoita tasaiseksi. Lisää joukkoon lämminsavulohipalat, hienonnetut punasipulit, sitruunan kuori, sitruunan mehu, rouhittua mustapippuria sekä pieneksi paloiteltu tilli. Sekoita kaikki sekaisin, kunnes seos on tasaista. Laita jääkaappiin tekeytymään ainakin tunniksi, jotta maut tasaantuu. Koristele halutessasi tuoreella tilillä.