KETOVAIMON PUOLUKKAHERKUT
3 rkl huoneenlämpöistä voita tai 3 rkl kylmäpuristettua kookosöljyä (on olemassa myös neutraalin makuista) 150 g maustamatonta tuorejuustoa 1 dl Puolukoita 1 rkl stevia sweet crystal tai 2 rkl erytritolia tai steviaa (voit jättää makeutuksen myös pois) 1/4 tl vaniljajauhetta tai -uutetta
Soseuta puolukat sauvasekoittimella, blenderissä tai sosenuijalla. Mittaa loput ainekset myös blenderiin tai korkeaan kannuun. Sekoita blenderillä tai sauvasekoittimella kunnes tahna on tasaista.
Lusikoi tai kaada massaa silikonisiin suklaa-tai jäämuotteihin. Kopauta muottia pöytää vasten varovasti pari kertaa, jotta massa painuu tasaisesti muotteihin. Laita kovettumaan pakastimeen.
Irroita jäätyneet puolukkaherkut vuoasta ja laita valmiit kannelliseen rasiaan ja säilytä pakastimessa.