marokkolainen, jauhelihakeitto Marokkolainen jauhelihakeitto ohje salty

Marokkolainen jauhelihakeitto

  1. Kuori ja kuutioi porkkanat. Viipaloi sellerin varret.
  2. Kuumenna tilkka öljyä paistinpannussa ja ruskista jauhenliha siinä. Siirrä pannu sivuun. 

  3. Kuumenna loppu öljy padassa. Kuullota siinä kasviksia hetki, lisää mausteet, tomaattimurska, vesi ja fondi. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta n 10 min kunnes kasvikset pehmenevät.

  4. Lisää jauheliha ja valutetut linssit. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä vielä hetken aikaa.

  5. Viimeistele persiljalla ja tarjoa leivän kanssa. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 57 kcal / 100 g
Energia 236 kJ / 100 g
Proteiini 4,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,8 g / 100 g
Rasva 2,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,4 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %