porkkanakakku, ite Porkkanakakku ite ohje sweet

Porkkanakakku ite

Vatkaa muna ja makeutus vaahdoksi. Sulata voi. Lisää vaahtoon vuorotellen voi, kerma, kuivat aineet sekä porkkanaraaste (1,5dl). Levitä taikina voideltuun ja mantelijauhotettuun irtopohjavuokaan. Paista 175 asteessa noin puoli tuntia.  Yhdistä kuorrutuksen aineet. Levitä jäähtyneen kakun päälle. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 281 kcal / 100 g
Energia 1169 kJ / 100 g
Proteiini 6,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,5 g / 100 g
Rasva 26,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,3 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %