katkarapu, kasvispannu, , valio, , Katkarapu-kasvispannu (Valio) ohje salty

Katkarapu-kasvispannu (Valio)

Laita Oivariini pannulle ja paista nopeasti hienonnetut valkosipulin kynnet. Lisää currytahna ja paista lastalla käännellen. Lisää wokvihannekset, kääntele seosta ja anna kypsyä muutama min. Lisää loput ainekset ja kuumenna. Tarkista liemen maku ja mausta tarvittaessa lisää. Tarjoa keitetyn riisin tai nuudelien kanssa

Ravintosisältö / 100 g

Energia 90 kcal / 100 g
Energia 378 kJ / 100 g
Proteiini 6,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,4 g / 100 g
Rasva 5,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,1 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %