lohikeitto, , valio, , Lohikeitto (Valio) ohje salty

Lohikeitto (Valio)

Kuori ja kuutioi perunat. Keitä ne sekä kasvissuikaleet kypsiksi laakerinlehdellä ja maustepippureilla maustetussa vedessä. Poista sillä aikaa kalafileestä ruodot ja nahka. Leikkaa filee kuutioiksi. Lisää kattilaan. Anna kiehua 5 min. Lisää kerma ja suola. Kuumenna kiehuvaksi. Lisää päälle hienonnettu tilli. Tarkista maku. Tarjoa ruisleivän kera.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 74 kcal / 100 g
Energia 307 kJ / 100 g
Proteiini 4,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,8 g / 100 g
Rasva 4,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,2 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %