sadunporoleipäjuustopata SADUNPoroLeipäjuustoPata ohje salty

SADUNPoroLeipäjuustoPata

Paloittele punasipuli,porkkana ja palsternakka. Ruskista pekoniviipaleet rapeaksi ja siirrä talouspaperille. Ruskista poronkäristys ja siirrä pataan juuresten kera.Lisää lihaliemi, hienonnettu pekoni,mustapippuri hauduta n. 45min, kunnes juurekset kypsiä. Lisää kerma ja leipäjuusto ja kuumenna pata. Tarjoa vaikka kukkismuusin kanssa tai syö sellaisenaan.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 116 kcal / 100 g
Energia 482 kJ / 100 g
Proteiini 7,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,3 g / 100 g
Rasva 8,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,5 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %